350 nous contenidors per reciclar més

contenidors_grocs

contenidors_grocsL’Ajuntament d’Olot té previst instal·lar aquest mes d’octubre fins a 350 contenidors d’envasos lleugers, que aniran al costat dels de rebuig i orgànica. La intenció és augmentar el percentatge d’envasos lleugers reciclats, perquè actualment només es recuperen el 14%, una quantitat molt minsa en comparació amb els altres materials que es reciclen.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Can Jombi, l’edifici de la Brigada Municipal d’Olot, té el pati ocupat per 350 contenidors, destinats a reciclar els envasos lleugers, que s’instal·laran els propers dies als carrers olotins. De moment, però, encara falta treballar en els espais on aniran aquests contenidors, tot i que s’espera acabar la feina durant aquest mes. L’objectiu de la instal·lació d’aquests contenidors és millorar la recollida d’envasos i plàstics, perquè el percentatge que es recupera està molt per sota dels altres materials que es reciclen com el vidre o el cartró. Els costos de la operació estan inclosos en la plica d’escombraries que va adjudicar l’Ajuntament d’Olot a principis d’any.