El Ball Pla és el gran atractiu de la festa del barri de Sant Miquel d’Olot

barri_sant_miquel_olot

barri_sant_miquel_olotAquest divendres arrenca la festa del barri de Sant Miquel d’Olot amb l’engegada de coets i el pregó a l’envelat, que enguany anirà a càrrec de Francesc Torrent, hereu del barri i Hereu d’Olot 2011. Un dels actes més rellevants de la festa és el Ball Pla, que es celebrarà demà a les vuit del vespre amb els gegants i del gat del barri, els gegants de Sant Esteve d’en Bas, la xaranga Damm-mer i els Trik Trak Tabalers. Com és costum, le snoies i les dones hauran de portar forçosament vestits de paper. El recorregut passarà per l’avinguda Jaume II, el carrer dels Remences, l’avinguda de Girona, el carrer dels Almogàvers i, de nou, fins a l’avinguda Jaume II. Segons l’organtizació, la penya Embalats de Sant Miquel, serà una desfilada divertida i entrenyable. Quan el ball arribi a la plaça s’oferirà un espectacle pirotècnic, gentilesa d’una veïna del barri. 

Deixa un comentari