Impost de circulació gratis per la compra d’un vehicle d’ocasió a Olot

olot_fira_primer_maig

olot_fira_primer_maigEls olotins que adquireixin un vehicle d’ocasió durant la Fira de Sant Lluc 2012 no pagaran l’impost de circulació del 2013. Aquesta la idea amb la qual treballa l’Ajuntament d’Olot, que està elaborant les bases. Les condicions per rebre l’ajut seran que la compra es faci en un dels concessionaris presents a la Fira del Vehicle d’Ocasió, entre el 20 d’octubre i el 31 de desembre del 2012. Amb aquesta acció el consistori vol promoure la compra de vehicles d’ocasio en concessionaris de la ciutat, en un moment en què el sector passa per dificultats. Com a dada, durant l’últim trimestre de l’any passat, a Olot es van matricular 190 vehicles d’ocasió. La iniciativa s’ha acordat amb bona part dels concessionaris de vehicles de la ciutat que tradicionalment participen en la Fira. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta