L’equip olotí RCR Arquitectes és nombrat membre honorífic de l’Institut Reial d’Arquitectes Britànics

rcr_arquitectes

rcr_arquitectesLa firma olotina RCR Arquitectes i Carme Pinós han estat nombrats membres honorífics internacionals de l’Institut Reial d’Arquitectes Britànics (RIBA). Els catalans han estat seleccionats juntament amb sis arquitectes més per rebre les International Fellowships 2013 de l’entitat, que reconeix anualment la contribució al món de l’arquitectura de professionals de fora del Regne Unit. El reconeixement permet als arquitectes utilitzar les prestigioses inicials ‘Int. FRIBA’ després del seu nom. Els premis s’oferiran en una gala a Londres el proper 6 de febrer. Entre els guardonats també hi ha l’espanyol Antón García-Abril i arquitectes de Rússia, Itàlia, l’Índia, Suïssa i Noruega.

En el seu comunicat d’anunci dels reconeixements, RIBA assegura que la firma RCR, formada per Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, es caracteritza “per un llenguatge arquitectònic refinat, nascut en resposta a la seva terra, la regió catalana d’Olot” i una “sofisticada sensibilitat”. “La seva feina ocupa un terreny fèrtil entre l’arquitectura, el paisatge i l’escultura”, assegura l’associació britànica. 

RIBA assegura que les obres de Carme Pinós es valoren “per la seva complicitat amb l’espai geogràfic”. “Marcats per un ús poètic dels materials que cedeixen a formes d’una qualitat escultòrica, els dissenys de Pinós animen a tots els que els experimenten”, destaca RIBA.

Deixa un comentari