La Garrotxa registra una mitjana de 55 litres per metre quadrat d’aigua

olot_temps

olot_tempsLa situació de pluges generals de les últimes hores han deixat registres importants a tota la Garrotxa. A Olot, i segons el lloc on està instal·lat l’observatori, s’han recollit entre 30 i 55 litres per metre quadrat. A d’altres municipis, com Sant Feliu de Pallerols, el registre és de 60 litres i a Besalú 54.

No hi ha dubte que l’aigua que ha caigut és molt benvinguda, sobretot perquè aquest estiu ha estat molt sec i amb temperatures molt altes. Durant l’últim mes el registra ha estat generós. A Olot s’han assolit els 100 litres per metre quadrat. Segons ‘meteolot.com’ avui es preveu un dia mig ennuvolat. A mesura que avanci la jornada els núvols es trencaran una mica i el cel quedarà variable la resta del dia. De tota manera, no es descarta algun ruixat residual. L’ambient serà fresc, tot i que les màximes pujaran una mica respecte a ahir. De cara a demà dilluns el matí serà assolellat, amb alguns núvols que creixeran a partir del migdia. El matí tornarà a ser fresc i les temperatures máximes pujaran fins els 22º o 23ºC

x