Fins a dues-centes persones al Ball Pla de Sant Miquel

ball_pla

ball_plaEl Barri de Sant Miquel va celebrar ahir un dels actes més esperats de la seva festa: el Ball Pla. La pluja de dissabte al vespre va obligar a canviar de dia la celebració del ball pla, però això no va fer minvar la seva participació: fins a 200 persones van sortir vestides amb disfresses de paper, tal com mana la tradició en el barri.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al barri de Sant Miquel d’Olot, per la seva festa, tothom es vol vestir de gala. Bé, de gala o de paper. I és que aquest és l’aspecte més singular de la cercavila més coneguda del barri: el Ball Pla. Un acte que a Sant Miquel s’ha convertit en una tradició de la que en gaudeixen gent de totes les edats, i que cada any creix en nombre de participants. Enguany fins a 200 persones s’han vestit de paper per ser al Ball Pla.

El Ball Pla s’havia de celebrar el dissabte al vespre, però la pluja que va caure durant tot el dia amenaçava de fer malbé els fràgils vestits que es porten durant aquesta diada. Al final, la cercavila va sortir el diumenge al matí, i el temps va respectar les disfresses més especials.

Deixa un comentari