Comencen les projeccions de la Filmoteca amb ‘Air Doll’

Cineclub_air_doll

Cineclub_air_dollAquesta setmana comença el cicle de projeccions de la Filmoteca, que es fan els dimarts al vespre, i les de Cine Club, que són els divendres. La Filmoteca proposa un cicle de projeccions que s’allargarà durant sis setmanes. Aquest cop el cicle es diu “Fixa’t-hi”, una selecció de films de diferents èpoques. La primera és “Air Doll”, de Küki Nigyô, aquest dimarts a les 21.00. La protagonista de la pel·lícula, Nozomi, és una nina inflable que viu amb el seu amo, qui la cuida, li parla, la banya i fa l’amor amb ella fins que, un dia, cobra vida. Quan surt a l’exterior veu moltes coses, coneix molta gent, però ningú no és capaç d’explicar-li què significa estar viva. Hirokazu Kore-eda reflexiona en aques film sobre la deshumanització i la solitud a partir de l’adaptació del manga ‘La figura neumática de una chica’, de Yoshiie Gouda.

Deixa un comentari