El Parc Natural tanca l’oficina de turisme de Sant Feliu

oficina

oficinaDavant la falta de recursos, el Parc Natural ha decidit tancar l’oficina de turisme de Sant Feliu de Pallerols, quan no fa ni quatre anys de la seva obertura. L’alcalde de Sant Feliu, creu que amb aquesta acció, la Generalitat discrimina la Vall d’Hostoles privant-la del centre d’informació de la porta sud d’aquesta zona protegida. Ha declarat que seguirà gestionant l’oficina des de l’Ajuntament de Sant Feliu.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Fa poc més de tres anys, l’Oficina de Turisme de Sant Feliu obria les seves portes com a centre d’informació turística i centre d’interpretació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. L’oficina pretenia ser un punt d’informació situat a la porta sud del territori protegit de la Garrotxa. Ara, el Parc Natural ha decidit tancar l’oficina de turisme de Sant Feliu davant la falta de recursos econòmics. El director del Parc, Xavier Puig, ha declarat que és una decisió que encara s’ha de calibrar, tot i que a la pàgina web de Turisme Garrotxa, ja s’alerta als visitants que si van a Sant Feliu, trobaran l’oficina tancada. La decisió del Parc no ha agradat l’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, que acusa la Generalitat de discriminar la Vall d’Hostoles com a porta sud del Parc Natural. L’alcalde ha anunciat que lluitarà per recuperar el suport del Parc a l’oficina de Sant Feliu. També ha declarat que, de moment, seguirà gestionant l’Oficina de Turisme des de l’Ajuntament.

El Parc Natural també ha decidit reduir els horaris d’atenció al públic dels centres d’informació turística de Can Serra, prop de la Fageda, i de Can Passavent, a Santa Pau. Puig ha dit que aquesta decisió podria reconsiderar-se si durant la tardor arriben més fons econòmics fins al Parc Natural dels que ara per ara tenen previstos.

Deixa un comentari