Joan Tardà demana als independentistes mobilització, pedagogia i unitat

TARDA

TARDAEl diputat d’Esquerra i Reagrupament al Congrés, Joan Tardà, va donar ahir a Olot les claus que, segons el seu criteri, calen per aconseguir la sobirania de Catalunya: mantenir l’alta mobilització, convèncer els indecisos i aconseguir la unitat i la fortalesa de l’independentisme, per tal que CiU no pugui dubtar a fer un pas endavant.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El diputat al Congrés d’Esquerra Republicana de Catalunya i Reagrupament.cat, Joan Tardà, i el regidor de Reagrupament a l’Ajuntament d’Olot, Josep Ferrés, van oferir ahir una conferència al Casal Marià amb la intenció de convèncer els indecisos i demanar que els garrotxins se sumin al pas endavant en la sobirania de Catalunya que segons creuen han de fer els ciutadans. La conferència la van pronunciar davant d’un nombrós públic que va omplir el Casal Marià. Esquerra i Reagrupament van saber mobilitzar els ciutadans per escoltar aquesta xerrada, en que Joan Tardà va substituir el seu company Alfred Bosch, que no va poder assistir per assumptes personals. Tardà, però, també va poder il·lustrar als assistents la forma en què l’actualitat catalana es contempla des de Madrid. El diputat al Congrés va donar als assistents tres claus per arribar al referèndum per l’autodeterminació: una alta mobilització, pedagogia per convèncer els indecisos, i unitat de l’independentisme. Aquest és l’objectiu de la reunió convocada avui per Esquerra amb les forces independentistes.