L’Oficina de Consum s’estén als pobles de la Garrotxa

consum_ajuntaments

consum_ajuntamentsAmb l’objectiu d’optimitzar els resultats de l’Oficina de Consum de la Garrotxa, les responsables d’aquest servei han començat a treballar de manera conjunta amb tots els ajuntaments de la comarca. A partir d’ara, i a més de la mateixa Oficina de Consum, els consumidors garrotxins ja poden dirigir-se al seu Ajuntament per qüestions relacionades amb aqueta matèria.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A Montagut i Oix -com la resta d’Ajuntaments de la Garrotxa-, tenen a la seva disposició persones que els poden ajudar en temes de consum. A principis del mes de maig, des de l’Oficina de Consum es va organitzar una trobada amb representants dels ajuntaments per compartir amb ells la informació i la casuística més rellevant d’aquesta matèria. Amb la creació d’aquest grup comarcal, format per representants de tots els municipis, de la Policia Municipal d’Olot, dels Mossos d’Esquadra i de l’Oficina de Consum de la Garrotxa, s’ha aconseguit compartir informació sobre aspectes rellevants en temes de consum, de manera ràpida i simultània, facilitant i millorant el servei per tal d’arribar amb més facilitat a tots els consumidors comarcals. A més de les alertes, les participacions preferents o l’aplicació del nou IVA són alguns dels temes de les circulars que des de l’Oficina de Consum de la Garrotxa ja s’han fet arribar als Ajuntaments perquè en puguin informar. En el que portem d’any, l’Oficina ja ha atès 1.540 persones i s’han tramitat unes 400 reclamacions.

x