Si t’agrada la música, ‘T’enCANTArà’ participar-hi

tancantara

tancantaraEl Teatre Principal d’Olot acollirà a finals d’aquest mes una activitat que pretén despertar l’interès per la música. Es diu ‘T’enCANTArà’, és una activitat recreativa pensada per a tot tipus de persones a partir de 8 anys que consisteix en la preparació d’un concert. No cal tenir nocions de cantar ni que experiència prèvia, sinó ganes i gaudir d’una estona musical. A l’activitat s’hi pot anar amb la família, amb la colla, amb els amics o tot sol. Durant tota la tarda els participants cantaran, escoltaran i assajaran per acabar participant en un concert de grans èxits de la música pop, en directe, acompanyats de músics i solistes professionals. ‘T’enCANTArà’ es farà el proper 27 d’octubre i es poden comprar les entrades al Teatre Principal fins el 19 d’octubre. El preu és de 8 euros els adults i 5 euros els menors de 12 anys.