Un munt de bolets, a Bianya

expo_bolets_bianya

expo_bolets_bianyaAmb l’arribada de la tardor la Vall de Bianya arrenca les activitats lúdiques dedicades a aquesta estació. La primera és la tradicional exposició de bolets que s’instal·la a la sala d’exposicions de l’Ajuntament. La inauguració és aquest divendres a les 20.00 i es podrà veure fins el 14 d’octubre de dilluns a diumenge de 10h a 14h. L’objectiu de la mostra és donar a conèixer el món dels bolets i la seva relació amb els diferents ecosistemes, el paper fonamental d’aquests organismes i al importància de respectar-los. A l’exposició s’hi trobarà informació sobre fongs, les formes dels bolets, la seva relació i dinàmica amb l’entorn forestal i s’aprendrà a reconèixer alguns bolets. A més, el dissabte 13 d’octubre es farà una sortida de camp a càrrec de Jordi Zapata per aprendre a reconèixer els bolets. Per informació i reserves cal trucar al 972290933 o escriure administracio@valldebianya.cat