50 empresaris i tècnics participen al Seminari d’Empresa i Medi Ambient

Seminari

SeminariEl primer Seminari Internacional d’Empresa i Medi Ambient va cloure les seves jornades dissabte, amb la valoració positiva per part dels seus impulsors, la Universitat Menéndez Pelayo i la Fundació d’Estudis Superiors, que n’han destacat la participació d’emprenedors joves. Al seminari han participat un total de 50 persones, entre empresaris i tècnics. El director del seminari ha recordat que l’objectiu començarà a acomplir-se ara, quan els joves aplicaran les idees que han escoltat durant aquestes jornades sobre eficiència energètica i les aplicaran en diversos projectes empresarials.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El primer Seminari Internacional d’Empresa i Medi Ambient organitzat per la Universitat Menéndez Pelayo i la Fundació d’Estudis Superiors concluïa dissabte amb la ponència de Ferran Tarradellas, portaveu d’Energia de la Comissió Europea del 2006 al 2010 i cap de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Espanya. Per a Tarradellas, la dependència que Catalunya té a nivell energètic respecte a d’altres països del món pot veure’s com una oportunitat per desenvolupar nous projectes d’eficiència energètica. L’obectiu del Seminari era el de fomentar projectes emprenedors relacionats amb l’estalvi i l’eficiència energètica. Per al conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, que va ser present al seminari, aquest ha de ser un objectiu de país. Durant la seva intervenció a la cloenda del seminari internacional, Mena ha criticat la política energètica de l’Estat espanyol, concretament, que imposi taxes a les empreses generadores i cogeneradores d’energia. Per al conseller, aquests costos haurien d’estar previstos en els pressupostos generals de l’Estat. El primer Seminari Internacional sobre Empresa i Medi Ambient organitzat a Olot ha estat valorat de forma positiva per part dels seus impulsors, que han destacat la participació d’emprenedors joves.