Olot dedica el dissabte al piano

shimkus

shimkusEl piano es va convertir en el gran protagonista d’Olot, aquest dissabte. Durant tot el dia es va deixar instal·lat un piano de cua a la Plaça Major, i qui volia el podia tocar. A més, les diferents escoles de música olotines no van desaprofitar la ocasió de mostrar les seves habilitats amb aquest piano. Els qui van participar a l’activitat van poder gaudir després del concert de piano de Vestard Shimkus. Shimkus va ser el guanyador del prestigiós concurs Maria Canals, l’any 2009, i va fer aixecar el públic de la platea del Teatre Principal d’Olot arran del seu bon concert. Entre el repertori de músiques que va tocar Shimkus, hi figuraven diverses peces del compositor olotí Antoni Soler, del segle XVIII.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta