80 empresaris assisitran a la conferència que promou Olot TV i Òmnium Cultural Garrotxa

ramon_carner

ramon_carnerCom afectaria la independència de Catalunya al meu negoci? Sota aquest títol, Olot Televisió i Òmnium Cultural Garrotxa, promouen aquest vespre una conferència-sopar amb el president del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner. La iniciativa ha estat molt ben rebuda al sector i ja compta amb vuitanta empresaris de petites, mitjanes i grans empreses inscrits. L’acte d’avui vol donar resposta als diversos interrogants que planteja la possible independència de Catalunya.

Olot Televisió, com a mitjà de referència a la Garrotxa, i Òmnium Garrotxa, l’entitat que més treballa a la comarca en favor de la plenitud nacional de Catalunya, uneixen esforços per crear aquesta trobada i promoure el debat. Amb aquesta aposta Olot Televisió demostra, una vegada més, que està al costat dels empresaris en moments d’incertesa econòmica com els actuals. La conferència-sopar es farà al restaurant Ca la Nàsia de Bianya a partir de les vuit del vespre. Les persones que encara hi estiguin interessades poden trucar al telèfon 972 290 933.

x