La Fira de la Bruixeria es consolida

bruix

bruixSant Joan les Fonts ha tornat a convertir-se, per un cap de setmana, com a centre neuràlgic de la bruixeria catalana. La setena Fira Internacional de la Bruixeria ha comptat amb la participació d’unes 50 parades, i segons l’organització, ha estat molt ben valorada pels seus participants gràcies a les activitats programades.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Les bruixes es van apoderar, un cop més, de Sant Joan les Fonts. La Fira de la Bruixeria ha arribat a la setena edició, i tot i que l’organització encara no ha valorat quina ha estat la seva participació, creu que ronda els 4.000 visitants que van introduir-se en el món de les bruixes l’any passat. La fira està plenament consolidada, i des del proper mes de gener ja es començarà a treballar en la propera edició de la Fira de la Bruixeria. La cultura convidada d’aquesta setena edició ha estat la dels víkings. Les conferències han comptat amb experts nòrdics que han divulgat la mitologia d’aquesta cultura. Un dels actes més emotius de la Fira va ser l’agermanament entre les dones d’aigua i les bruixes, dos col·lectius que han fet de Sant Joan les Fonts el poble més màgic de la Garrotxa.

 

Deixa un comentari