Santa Pau crea una gimcana per fer turisme al seu municipi

gimcana

gimcanaS’ha presentat a Santa Pau una nova proposta turística, destinada a les famílies. Es tracta d’una gimcana anomenada ‘La motxilla de la Blanca’, que pretén divulgar la cultura medieval de Santa Pau d’una forma divertida a grans i petits.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Santa Pau és un dels pobles garrotxins més visitats pels turistes, però la competència és forta, i el municipi necessita dotar-se de noves propostes per captar l’atenció dels visitants. Per aquest motiu, ahir van presentar una nova proposta de turisme familiar: ‘La motxilla de la Blanca’. Es tracta d’una gimcana per descobrir els racons més emblemàtics del poble d’una forma divertida. Aquest projecte, que ha estat elaborat per l’empresa de gestió cultural Educ’Art i l’Ajuntament de Santa Pau, ha sortit només en català, tot i que s’espera disposar ben aviat de les versions en castellà i anglès. Amb aquesta gimcana es poden gaudir de dotze aventures diferents, i és necessari invertir-hi entre dues i tres hores per fer-les totes. De totes maneres, les aventures funcionen d’una forma independent. ‘La motxilla de la Blanca’, que encara està en fase de proves, s’espera que surti el proper novembre dins l’oferta turística de Santa Pau, i tindrà un cost aproximat de set euros.

Deixa un comentari