10 anys rodant per la història

cpa_olot_rebuda_2

cpa_olot_rebuda_2Ahir al vespre Olot va retre l’homenatge oficial al Club patinatge Artístic Olot per haver aconseguit la medalla de plata a Auckland, Nova Zelanda. El d’aquest any ha estat un homenatge especial, ja que el club olotí ha complert 10 anys portant títols a la ciutat. El consistori ha batejat l’homenatge amb el nom ‘Rodant per la història’, i ha obsequiat les patinadores i el aptinador amb una malla de bota amb els campionats i els títols de l’última dècada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els actes d’homenatge al Club Patinatge Artístic Olot van començar ahir al vespre a Can Trincheria amb una cercavila amb timbalers que va desfilat fins al Firalet. Els aplaudiments, les paraules i les emocions s’han quedat curtes per descriure la trajectòria del grup de show gran del Club Patinatge Artístic Olot. El conjunt, entrenat per Ricard Planiol i Ester Fàbrega, ha fet història amb 10 anys de títols. És per això que l’Ajuntament d’Olot ha batejat amb el nom de ‘Rodant per la història’ el recorregut de la vintena de patinadores. Unes esportistes que reben el suport incondicional de tota una ciutat i una comarca. Potser sí és cert que és una llàstima no haver arribat al primer lloc del podi, però la Garrotxa sap que s’ho mereixen.

Poc després de les 8 del vespre, les patinadores arribaven al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot, on s’han fet diversos parlaments i s’ha entregat un record a cadascuna de les patinadores. Es tracta d’una malla de bota amb les destinacions dels últims 10 anys, de una dècade d’èxits i podis.

Les patinadores, l’equip tècnic i el president, van signat per enèsima vegada el llibre d’honor de l’ajuntament d’Olot. Al final de l’acte, l’equip posava per a les càmeres amb la nova medalla de plata, en una imatge que s’ha convertit en el símbol dels triomfs que el Club Patinatge Artístic Olot dedica competició rere competició a la seva ciutat.