La Giorquestra del garrotxí Marcel Sabaté actua aquesta nit a Girona

giorquestra_cartell

giorquestra_cartellLa GIOrquestra, del garrotxí i membre de la ‘Guia d’Experts d’Olot Televisió’ Marcel Sabaté actua aquest divendres al vespre (19.00) a l’Auditori de Girona. L’orquestra que dirigeix Sabaté oferirà un concert únic centrat en la música del segle XX amb dos convidats excepcionals: el flautista Vicens Prats i el pianista Albert Guinovart. La ‘Gio’ tocarà amb una formació de cambra gran i uns 22 músics en escena. La orquestra també té previst actuar més a prop, a Olot. Serà el 29 de desembre i serà dels primers concerts que es faran a fora de Girona. L’orquestra trepitjarà el Teatre Principal d’Olot per oferir dues sessions d’un concert de Nadal en què tornarà a comptar com a solistes Albert Guinovart, Nina, Gemma Coma-Alabert i Jordi Molina.