Cambres i Patronals, molestes per les inversions a Girona

vies_girona

vies_gironaLes cambres de comerç i les patronals gironines demanaran al Govern de l’Estat que rectifiqui la seva decisió de no invertir en el desdoblament de la Nacional 2 entre Maçanet i Tordera. El president de la Cambra de Girona, l’olotí Domènech Espadalé, acusa a l’Estat de deixar de la mà de Déu la demarcació i espera que la qüestió es pugui resoldre per la via política, però avisa que, si no se soluciona, sempre hi ha temps de recórrer a la via judicial.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Grup Impuls per Girona, integrat per les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols; la FOEG, PIMEC Girona i Fòrum Carlemany, considera que els pressupostos de l’Estat per al 2013 han condemnat un any més a la misèria la carretera N-II, el que consideren que és la connexió natural de Girona amb Europa. Pensen que les partides previstes en general per a les comarques de Girona són testimonials, per no dir ridícules. El president de la Cambra de Girona, Domènec Espadalé, denuncia que l’Estat ha deixat de la mà de Déu la Garrotxa i, en general, les comarques gironines. L’Estat tampoc no preveu cap partida per al desdoblament del tram de la Nacional II que va des de Tordera fins a Maçanet de la Selva. El grup integrat per les cambres i les patronals presentarà un requeriment perquè el govern de l’Estat rectifiqui. Si aquesta situació no se soluciona, el president de la Cambra de Girona avisa que sempre hi ha temps per recórrer a la via judicial.