Demanen vuit anys de presó per la violació d’una noia al barri del Pla de Dalt

Violacio

ViolacioUn veí de Sant Joan les Fonts serà jutjat demà a la secció tercera de l’Audiència de Girona per haver violat presumptament una noia la matinada del 27 de juny del 2010 durant les festes del barri del Pla de Dalt d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Segons es recull en l’escrit de conclusions provisionals del fiscal, l’acusat va aprofitar que la víctima “tenia les facultats afectades”, ja que havia begut alcohol i també havia consumit substàncies estupefaents i medicaments que es prenia per a un tractament de deshabituació a l’alcohol. L’home la va conduir suposadament fins al darrera de l’escenari on actuaven els grups musicals, la va recolzar contra un camió i va agredir-la sexualment. Per la fiscalia, la denunciant “no va acceptar voluntàriament mantenir relacions ni tampoc va tenir capacitat per oposar-s’hi a causa de l’estat d’intoxicació en què es trobava”. No consta que sofrís lesions, però sí “crisis d’ansietat per la vivència traumàtica patida”. La fiscal demana que s’imposi a l’imputat una pena de vuit anys de presó per un delicte d’abús sexual amb accés carnal. Reclama, així mateix, que es prohibeixi a l’acusat apropar-se a la víctima i comunicar-s’hi “durant un període superior als deu anys”, i que l’indemnitzi amb un total de 5 mil euros “pel perjudici psicològic que li ha causat”.