Xavier Valeri publica el llibre de relats ‘La Garsa’

Valeri

ValeriEl periodista i escriptor de Sant Joan les Fonts Xavier Valeri ha publicat el seu últim llibre, la Garsa, un recull de relats ambientats en la Garrotxa d’entre finals del segle XIX i principis del XX. Les petites històries mostren sense clarobscurs una societat marcada pel canvi social que representa la industrialització, emmarcat en un paisatge natural que també és protagonistes a les històries de Valeri, una natura omnipresent que abraça els personatges i a vegades, també, els ofega. El llibre va ser el vencedor del premi Relat 2009 del portal literari Joescric.com. Olot Televisió ha acompanyat l’autor garrotxí i ens ha aportat les reflexions de la seva última obra.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta