La Marboleny arrenca el curs amb la participació a la Fira de Sant Lluc d’Olot

marboleny_assajos

marboleny_assajosL’Esbart Marboleny de les Preses acaba d’arrencar el nou curs a l’Espai de dansa d’arrel tradicional amb els assajos i les activitats i actuacions dels grups que formen part del cercle. Sense anar més lluny, aquest diumenge 21 d’octubre dos dels grups de Marboleny Escola, Cintes i Faixes, participaran a la trobada d’esbarts de Navàs (Berguedà). Durant tot aquest cap de setmana la Marboleny també serà a la Fira d’Entitats en el marc de la Fira de Sant Lluc d’Olot i tindrà un estand a la plaça Major i participarà de les activitats del desè aniversari de la Fira d’Entitats, on l’esbart hi és present des del primer any. A més, dissabte s’oferirà un taller de dansa tradicional catalana per a la mainada. El passat 2 d’octubre van començar el curs de Marboleny Escola prop de 150 nens d’entre 4 i 15 anys amb el que prènen consciència de la música i la dansa catalana d’arrel tradicional, treballant les aptituds rítimiques i expressivitat corporal. La resta de balladors, que formen el Marboleny jove i el Cos de Dansa, són prop de seixanta i començaran al llarg d’aquest octubre. Per a més informació: 972693485, per correu-e a marboleny@marboleny.cat o al web www.marboleny.cat

Deixa un comentari