La patronal gironina “no té por” d’anar cap a la independència i es posa al servei d’Artur Mas

david_hugas_foeg

david_hugas_foegACN.- La patronal gironina, representada per la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), considera que no pot estar al marge del que demana la societat civil i per això es posa a la disposició del president de la Generalitat, Artur Mas, perquè “el que vol el poble de Catalunya pugui aconseguir-se”. Així s’ha expressat el seu secretari general, David Hugas, que ha explicat que ho han decidit per unanimitat. També ha dit que “no tenen por” del que pugui venir i que faran el que decideixi la majoria de catalans. D’aquesta manera, fan un pas més respecte Foment de Treball, que no s’ha pronunciat obertament davant el procés que s’obre. “No som cap delegació i tenim veu pròpia”, ha dit Hugas.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari