Pinten una estelada al costat de l’Ajuntament d’Olot

esteladafaana

esteladafaanaPinten una estelada gegant al passeig Bisbe Guillamet d’Olot, on hi ha situat l’Ajuntament. Precisament, la façana on es pinta és just al costat dret de la casa consistorial olotina. Es tracta d’una iniciativa de nou empreses privades de la Garrotxa, per demostrar que el sector també és receptiu a una hipotètica independència de Catalunya. El mural fa 93 metres quadrats, uns set d’amplada i uns 12 d’alçada, i no es tracta d’una simple estelada, ja que també hi surt integrada la paraula Olot, l’ala de l’escut de la ciutat, i diferents estrelles que es combinen amb la de la bandera, denotant la voluntat catalana de ser dins la Unió Europea. L’Ajuntament d’Olot no ha posat cap impediment a la pintada d’aquesta estelada.

Deixa un comentari