Ensenyament diu que la Garrotxa “té un bon funcionament” tot i les restriccions

albert_bayot_2012

albert_bayot_2012El director d’Ensenyament de la Generalitat a Girona, Albert Bayot, ha visitat el Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa. La reunió s’ha celebrat per compartir informació i establir diàleg entre el Govern català i els professionals garrotxins. Bayot ha destacat l’excel·lent feina que el Col·lectiu d’Ensenyants i els professors en general estan desenvolupant a la Garrotxa. El director territorial ha dit que, tot i les restriccions d’Educació que han obligat a comptar amb una desena menys de professorat i que s’hi ha matriculat uns centenar més d’alumnes a la Garrotxa, el funcionament i la coordinació dels centres a la comarca és bona. Bayot també s’ha referit a les declaracions del ministre Wert sobre que volia espanyolitzar els alumnes catalans. El director d’Ensenyament a Girona diu que les declaracions de Wert cauen pel se pes i que al sistema educatiu català no li cal cap correcció.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari