La Fira Ramadera creix, però genera poc negoci

fira_ramadera_2012

fira_ramadera_2012L’altre punt d’atenció del dia de Sant Lluc és la Fira Ramadera que des de primera hora del matí s’exhibeix al passeig de Sant Roc. Segons l’organització aquest any hi ha més participació que en d’altres ocasions. Les explotacions del sector boví és, com sempre, el més abundant, però també creix el número de ramaderies de l’equí. Sigui com sigui aquesta és una fira que segueix viva gràcies a la seva antiguitat però la majoria de ramaders coincideixen en dir que s’hi fa poc negoci. La fira de Sant Lluc d’Olot data de l’any 1.314 i el seu orígen va ser la ramaderia, vinculada als moviments transhumants dels ramats. Actualment és una fira orientada a conservar les tradicions, tot i que encara es pot veure com es tanca alguna transecció.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari