Els accionistes de la plaça de braus recorreran la resolució

Contencis_plaa_braus

Contencis_plaa_brausEls accionistes de la plaça de braus recorreran la resolució del contenciós judicial que ha conclòs que la propietat de la plaça és de l’Ajuntament d’Olot. La resolució no ha deixat els accionistes del tot insatisfets. Pensen que els reconeix alguns drets que els pertanyien però que fins ara no havien quedat prou clars.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La resolució del contenciós sobre la propietat de la plaça de braus d’Olot no ha donat la raó als accionistes que pretenien recuperar l’edifici, però no els ha deixat insatisfets del tot. D’entrada, creuen que la resolució els reconeix alguns drets sobre la plaça que abans no quedaven clars. També pensen que la resolució els deixa prou marge per recórrer-la i que el jutjat els acabi donant la raó. Els accionistes fonamenten els seus arguments en què l’Ajuntament no se n’ha cuidat prou de la plaça de braus fins en els últims anys tot i que tenien el deure de fer-ho segons el contracte de cessió que els accionistes van confiar al consistori el 1858. L’Ajuntament vol remodelar la plaça per fer-ne un espai polivalent, amb més capacitat d’espectadors i per acollir espectacles de gran format. De moment, però, no compta amb el pressupost per fer-ho, i deixa el projecte per executar-lo a llarg termini. Tot i així, el consistori seguirà portant fins la plaça els espectacles lúdics i culturals que els permeten les instal·lacions. Durant les festes del Tura, seguiran obrint les portes del recinte per acollir el tradicional Correbou.