La Fira de Sant Lluc va ser una festa malgrat la pluja

Fira_St_Lluc_cap_de_setmana

Fira_St_Lluc_cap_de_setmanaLa Fira de Sant Lluc va celebrar els actes programats d’aquest cap de setmana amb permís de la pluja, que va resultar molt perjudicial durant el dissabte mentre que diumenge va respectar molt més les activitats que es feien al carrer. L’Ajuntament està satisfet amb el model de fira que ha promogut i amb l’aposta cultural que l’ha acompanyat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Fira de la tardor d’Olot va celebrar-se aquest cap de setmana amb permís de la pluja, que dissabte va caure de forma constant durant tot el dia i va perjudicar l’activitat de les parades de la Fira d’Artesania, ubicada al Firal. Alguns paradistes van decidir recollir abans d’hora davant la inclemència del temps, que va respectar les activitats del carrer només durant algunes hores. Els visitants van aprofitar aquests moments per visitar fires com la del Vehicle d’Ocasió, que aquest any es presentava amb una innovadora promoció: tots els compradors de vehicles d’ocasió als concessionaris presents a la fira i fins a finals d’any tindran l’impost de circulació del 2013 de franc. Els preus dels vehicles exposats al Firalet estaven estaven entre els cinc mil i els 25 mil euros. Els que més despertaven la curiositat dels visitants eren els models de vehicles elèctrics. Aquest any, la plaça Major ha acollit la recuperada Fira d’Entitats, que enguany celebrava el seu desè aniversari. Paral·lelament a les fires, al Casal Marià i a la sala El Torín s’hi celebrava el Robolot. El certamen ja s’ha convertit en un referent a l’Estat espanyol. Com és tradicional, els hereus i pubilles escollits aquest any per representar els barris i pobles de la comarca van tenir la primera trobada conjunta coincidint amb la Fira de Sant Lluc. La Fira va continuar diumenge. La principal novetat de la jornada va ser l’obertura dels comerços del centre de la ciutat, que van voler-se involucrar amb la Fira de Sant Lluc posant en promoció alguns dels seus articles.