L’Olot empata 1 a 1 al camp del líder

Cornella_Olot

Cornella_OlotDissabte es va viure un duel d’alçada a Tercera divisió, el Cornellà contra l’Olot, primer classificat contra el segon. Tots dos arribaven al partit invictes. El resultat final va ser d’un a un, repartiment de punts i els dos equips van acabar com estaven a la classificació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El matx va tenir dues parts molt diferenciades. A l’inici del primer temps tots dos equips van desplegar el seu potencial per intentar fer mal però va ser el conjunt olotí qui, amb Uri Santos i Carlitos com a referències, es va mostrar més incisiu i perillós al contraatac. Una errada en defensa del Cornellà va permetre obrir la llauna al conjunt de Rodri: Abel Solé li pispava la cartera a David i Carlitos establia el 0 a 1. Malgrat intentar reaccionar, el bon plantejament dels visitants va impedir al Cornellà empatar el matx abans del descans. Va ser a la represa quan el líder va sortir més endollat que l’Olot i fruit de la insistència va aconseguir el gol de l’empat. Una centrada de Joel l’aprofitava Enric per batre el porter olotí.

Els de Jordi Roger van dominar la segona part, disposant de diverses ocasions i d’un gol anul·lat de Xavi Puerto per fora de joc. Al conjunt verd, però, li va mancar encert als metres finals i va acabar donant per bo l’empat, i més si tenim en compte que l’Olot va disposar d’una darrera ocasió claríssima d’Uri Santos per endur-se el partit.