El Servei de Català Olot-la Garrotxa fa 20 anys

consorci_normalitzacio_20_anys

consorci_normalitzacio_20_anysEl Servei de Català d’Olot-la Garrotxa està d’aniversari. Aquest curs compleix 20 anys en funcionament i per celebrar-ho s’han programat un seguit d’activitats que es concentren sobretot durant la setmana que ve. Aquest 2012 es compleixen dues dècades de la creació del servei de català d’Olot-la Garrotxa i 10, d’un dels projectes més destacats: les parelles lingüístiques.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El concert de Judit Neddermann serà una de les activitats amb què el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa celebrarà els seus 20 anys. Aquest proper dissabte 3 de novembre a les 8 del vespre tindrà lloc l’espectacle “Cançons de la veritat oculta”, dedicat als 100 anys de l’escriptor Pere Calders. A més del concert de dissabte que ve al Torín, el 20è aniversari del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa també ha previst la realització de classes a la Plaça Major que tindran lloc aquest proper dilluns 29 d’octubre; el Dia de l’Amic per al dimarts 30 i de cara al dimecres 31, una jornada d’aules obertes a les diferents dependències que acullen classes de català. Des del Servei de Català també s’han programat altres accions d’aquest aniversari. El Servei de Català es va crear l’any 1992. Al 2003, es van fusionar els dos serveis que existien fins al moment: el d’Olot, situat a l’Ajuntament, i el comarcal que s’oferia al Consell Comarcal. Així es va posar en marxa el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa que s’ha anat adaptant a la realitat de la societat del moment. Els 20 anys del Servei de Català Olot-la Garrotxa coincideix amb el 10è aniversari del Voluntariat per la Llengua. Aquest divendres, Rosa Serra donarà el tret de sortida a una nova edició de les parelles lingüístiques amb una conferència i una posterior visita a l’exposició que l’artista olotina té aquests dies a l’Hospici.

Deixa un comentari