Orfeó Teatre estrena ‘Paraules encadenades’

pARAULES_encadenades

pARAULES_encadenadesA l’Orfeó Popular Olotí s’han posat seriosos i aquest cap de setmana porten a l’escenari l’obra ‘Paraules Encadenades’, un thriler en tota regla en què una noia farà el possible per escapar del seu botxí. Després de l’èxit aconseguit per ‘El Mètode Grönholm’, el director Xevi Rossell torna a confiar en un dels guions més cèlebres del dramaturg català Jordi Galceran. Anna Lagares i Jordi Colom aguanten sobre les seves espatlles tot el pes interpretatiu i la càrrega emocional d’aquesta obra. Al director, les petites dimensions de l’escenari de l’Orfeó li van perfectes per presentar a l’espectador l’ambient claustrofòbic, opressiu i, en definitiva, inquietant, que aquesta adaptació demana. L’estrena està prevista per dissabte a les vuit del vespre. Diumenge, també a les vuit del vespre, tindrà lloc la segona representació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari