‘Orígens’ és marca, qualitat i proximitat

pep_palau_fira_origens

pep_palau_fira_origensOlot serà, els dies 10 i 11 de novembre, la capital dels productes alimentaris de qualitat i de marca, la del quilòmetre zero. La Fira Orígens, que substitueix el Sant Lluc multisectorial, pretén ser un referent a Catalunya aplegant productors de tot el país. Aquest dimecres s’han presentat els detalls als mitjans de comunicació en una trobada al Restaurant Les Cols. Tastar els productes i aprendre amb els cursos que s’estan preparant seran alguns dels ingredients del certamen, que, d’entrada, serà bianual. Es faran tallers per a adults i per infants i tastets, on l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa hi tindrà un paper vital. Tot plegat s’inclourà en l’anomenat ‘Novembre gastronòmic’.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari