L’Olot guanya el derbi contra el Figueres (3-0)

ue_olot_uri_gol

ue_olot_uri_golL’Olot s’ha quedat els tres punts del derbi gironí amb el Figueres. Trenta anys després de l’últim cara a cara, els olotins no han deixat escapar la victòria. I això que els alt empordanesos han tingut les primeres ocasions de gol. Però un penal sobre Uri ha permès a Carlitos fer la primera diana de la tarda, quan s’havien disputat 27 minuts de partit. Els locals ho han intentat una i una altre vegada però no han pogut ampliar el marcador i s’ha arribat així al descans. A la represa els figuerencs han intentat cotrarestar el rival però, quan menys s’ho esperaven, Grau s’ha marcat un gol en pròpia porta, el que significava el 2 a 0 i posava les coses molt complicades als visitants. Al 67 Pagès ha entrat al camp per Raü i precisament ha estat ell qui ha marcat el tercer gol. L’afició ha esclatat veient el gol del jugador de la pedrera. El Figueres ho ha intentat i al 80 Guillem Cornellà ha enviat una pilota al pal. No hi ha hagut temps per res més i els de Rodri han aconseguit tres punts que els mantenen a la part alta, lluitant contra el Cornellà. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari