La fira Orígens genera bones perspectives en el sector turístic

HOTEL_LA_PERLA

HOTEL_LA_PERLALa Fira Orígens aplegarà els dies 10 i 11 de novembre més de 70 productors de marques de qualitat de Catalunya en més de 50 expositors habilitats al pavelló Firal d’Olot. El sector turístic veu amb bons ulls que Olot aculli aquesta nova fira d’àmbit nacional, ja que els permetrà allargar la temporada turística fins a mitjans de novembre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Entrevista a Josep Ma Ginabreda, gerent de la Coop. de la Vall d’en Bas

La Fira Orígens aplegarà els dies 10 i 11 de novembre més de 70 productors de marques de qualitat de Catalunya en més de 50 expositors habilitats al pavelló Firal d’Olot. A això se li han de sumar la trentena de tallers, demostracions i tastos que s’organitzaran de forma complementària al llarg del cap de setmana que s’organitzarà la fira. El sector turístic veu amb bons ulls que Olot aculli aquesta nova fira d’àmbit nacional, ja que els permetrà allargar la temporada turística fins a mitjans de novembre. Els Hotels de la ciutat ja han començat a apuntar reserves de professionals per a aquests dies. Els restaurants també veuen positiva la iniciativa, en un mes on el sector dinamitza la comarca amb activitats relacionades amb la gastronomia. Els restaurants d’Olot, però, haguessin preferit que la fira es complementés amb activitats lúdiques al Nucli Antic per atraure els visitants fins al centre de la ciutat.

x