El Consell Comarcal modifica el pla parcial del polígon de poliger per acollir una nova empresa

poligon

poligonUna nova empresa s’instal·larà properament dins del polígon de Poliger de sant Jaume de Llierca. Segons el Consell Comarcal, aquesta implantació s’està negociant i és molt probable que es produeixi en els propers mesos. L’alcalde del municipi, Ferran Puig, deia la setmana passada a Olot televisió que s’estava projectant una ampliació del polígon per fer-ho possible. El president del Consell Comarcal, Joan Espona, ha dit de la seva banda que desconeix que al polígon de Poliger es vulgui fer una ampliació. En tot cas, ha dit que el Consell Comarcal està procedint a modificar el pla parcial del polígon per tal que la implantació d’aquesta empresa sigui possible. També ha dit que el volum d’activitat que aquesta empresa portava havia de ser més gran en un principi, però que problemes administratius ho han impedit.

Deixa un comentari