La castanyada amb més participació del Nucli Antic

CASTANYADA

CASTANYADAMés de 150 persones van participar ahir en la castanyada organitzada per l’entitat cultural Greda i l’Associació de Veïns del nucli antic. Aquest acte es duu a terme per donar protagonisme a les tradicions catalanes, i per evitar que cultures d’altres punts del planeta influeixin les festes locals per culpa de la seva difusió global, com el Halloween.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Passeig de la Muralla es va omplir com mai per menjar castanyes. És la cinquena vegada que l’Associació Cultural Greda i l’Associació de Veïns del Nucli Antic organitzen la castanyada del barri, i de totes elles, la d’ahir va ser la més participada: els cinquanta quilos de castanyes disponibles es van repartir en un moment entre les 150 i 200 persones que hi van assistir. La castanyada del Nucli Antic vol reforçar aquesta tradició catalana, davant el que consideren una invasió de cultures externes a causa de la globalització. Durant la castanyada es van organitzar altres activitats, com un concert a la vora del foc, o un concurs de dibuix, amb la participació de més de setanta nens.

x