L’Olot mostra la millor versió i goleja el Vilafranca (1-4)

vilafranca_olot

vilafranca_olotLa UE Olot van tornar a mostrar el seu millor futbol a Vilafranca, però els locals van sortir a totes i van disposar de dues bones arribades. Però va ser l’Olot qui es va avançar primer. Uri Santos va culminar una bona jugada amb una vaselina al poter, era el minut 25 de la primera (0-1). Però just al tram final de la primera meitat, el Vilafranca va empatar el partit per mitjà de Valerio, al minut 32 (1-1). A la represa els de Rodri van sortir disposats a endur-se els tres punts cap a la Garrotxa. Ho van fer com millor saben, mostrant el seu bon joc i posant-se per damunt del rival tècnicament. Quan només s’havien jugat tres minuts (48′) Carlitos va tornar a avançar l’Olot (1-2), marcant així el seu novè gol en nou partits. Amb la directa posada, roger es va estrenar marcant (65′, 1-3). Al 71′ un penal xiulat als olotins per mans de Freixa podia haver escurçat distàncies pels locals però Puchi el va enviar fora. Aquesta falta d’encert el va aprofitar l’Olot i Raul Rodríguez va sentenciar (73′) amb un golàs i el definitiu 1-4. Després d’aquest partit els olotins segueixen invictes i trenca la trajectòria del Vilafranca, que no havia encaixat cap gol fins al moment.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta