Bon paper dels palistes olotins al Torneig Zonal

El municipi de Bàscara va acollir aquest llarg cap de setmana el Torneig Zonal de tennis taula amb la participació de 400 palistes de Catalunya, Navarra, Aragó i les Balears. El torneig classifica els primers vuit palistes de cada categoria per al sub estatal i es tracta d’una prova d’alt nivell i amb una exigència física important. El Club Tennis Taula Olot va fer uns molt bons resultats. En la categoria infantil hi van debutar Víctor Flores i Jaume Borràs que, tot i el bon joc, no va ser suficient per classificar-se pel quadre final. En alevins, el debutant Miquel Serrano va tenir mala sort amb un triple empat que també el va deixar fora. Arnau Roca va ser, una vegada més, el millor palista olotí i va quedar primer de grup amb solvència, guanyant a tots els oponents per 3 a 0. Finalment va quedar tercer. Finalment en la categoria de benjamins, l’únic participant, Sergi Bahí, va fer un bon paper en acabar en desè lloc.