Denuncien un conductor per circular begut i a 165 km/h en un tram permès de fins a 100 km/h a l’A-26 a Besalú

conductor_begut_besalu

conductor_begut_besaluEls Mossos d’Esquadra han denunciat un conductor per circular begut i a una velocitat de 165 km/h en un tram on la velocitat màxima permesa és de 100 km/h a Besalú. Els fets es van produir el passat 2 d’octubre cap a un quart de set del vespre quan els agents realitzaven un control de velocitat a l’autovia A-26, al punt quilomètric 69, on van detectar que un vehicle circulava a 165 km/h en un tram on està prohibit circular a més de 100 km/h. Els mossos van aturar el vehicle i també van fer la prova d’alcoholèmia al conductor, un veí de Figueres de 49 anys, que va donar una taxa positiva de 0.67 mg/l, més del doble del màxim permès, que és de 0.25 mg/l.

Per aquest motiu, els mossos van obrir diligències al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l’article 379 del Codi Penal. L’infractor haurà de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, quan sigui requerit.