Els alumnes de l’EME dissenyaran llits per la Mostra de Pessebres

eme_llits

eme_llitsEls alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot han començat el curs amb el cicle ‘Els somnis i la nit’, que té per objectiu el disseny d’un llit per al nen Jesús. Els resultats de les idees dels alumnes es podran veure durant la Mostra de Pessebres d’Olot, a Can Trincheria.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Escola Municipal d’Expressió ha iniciat el curs amb el cicle ‘Els somnis i la nit’. Cada alumne haurà de dissenyar i construir un llit, amb el seu corresponent capçal, per a una figureta del nen Jesús. Per tal de poder-lo fer bé, els alumnes s’han de documentar sobre com es fan aquestes figures que reposaran als seus llits. Per aquest motiu van visitar el Museu dels Sants d’Olot i Can Trincheria. Els llits i capçals construïts pels alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió es podran veure durant la Mostra de Pessebres a la sala del llit del Bisbe de Can Trincheria d’Olot.