Els nedadors del CN Olot no arriben al màxim nivell en la jornada de Tots Sants

Les nadadores del Club Natació Olot (CNO), Lídia Huete i Laia Coma, van participar dissabte al primer trofeu del Circuit Català de Trofeus, celebrat a les instal·lacions del Club Natació Sant Adreu de Barcelona. Huete, que va participar en la modalitat de papallona, i Coma, que ho va fer en esquena, no van aconseguir rendir al seu millor nivell i es van quedar sense opcions per lluitar per les primeres posicions. Tot i així, Lídia Hueta es va classificar per la final dels 50 metres papallona quedant en una sisena posició. D’altra banda els nedadors alevins del Club Natació Olot es van desplaçar dissabte a Osona per disputar la segona jornada de lliga de la categoria i competir en les proves dels 100 metres braça i 100 metres lliures, pels nedadors del primer any, i 100 metres esquena i 200 metres braça pels de segon any. A nivell general es van millorar els registres però encara hi ha molt marge per perfeccionar la tècnica.