Evacuen de forma preventiva els alumnes de la llar del Morrot

bombers_a_la_llar_del_morrot

bombers_a_la_llar_del_morrotUna cinquantena de nens i nenes de la llar d’infants del Morrot han estat evacuats i reubicats a l’escola durant algunes hores. El motiu ha estat l’advertència d’una olor estranya que se sentia a la llar d’infants. Davant la possibilitat que es tractés d’una fuita de gas, s’ha decidit apartar els nens de les dependències de l’escola bressol poc després de les 10 del matí i els bombers de la Generalitat han procedit a inspeccionar l’edifici. No han trobat indici de cap fuita de gas però sí una alta concentració de benzina en el clavegueram de la zona, que produïa mals olors no només a la llar d’infants, sinó en d’altres zones al voltant de l’edifici.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tres dotacions dels Bombers s’han dirigit a l’escola, que han diluït l’abocament amb aigua i productes escumosos i han ventilat l’edifici. Els 50 nens i nenes de l’escola bressol han tornat a les aules i l’activitat normal poc després de dos quarts de 12 del matí. Segons un comunicat de l’Ajuntament d’Olot, aquest dimecres els infants de l’escola tornaran a les aules. 

Deixa un comentari