La UVic farà d’Olot el nucli dels futurs estudis sobre indústries càrnies

Universitat_Vic

Universitat_VicLa Universitat de Vic impulsarà estudis relacionats amb la indústria càrnia a la Garrotxa. De fet la voluntat del centre universitari és que Olot sigui la capital d’aquesta formació. És el que es va anunciar ahir durant una trobada amb mitjans de comunicació on es van explicar els detalls del nou curs. Entre les dades que es van presentar hi ha l’augment de l’alumnat, que se situa al 6 per cent. El rector, Jordi Muntanya, ha assenyalat que les xifres són significatives tenint en compte que en el cotext global les universitats catalanes han patit un descens del 8%. En aquest moment la UVic té una mica més de 10 Mil estudiants, un 2% dels quals procedeix de la Garrotxa. Tant el rector com el director de la Fundació van destacar la voluntat d’unir esforços amb els sectors productius de proximitat. En aquest sentit van anunciar la posada en funcionament dels estudis càrnics.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta