Les Preses vol crear un nou mercat municipal

mercat_les_preses

mercat_les_presesL’Ajuntament de les Preses ha anunciat la intenció de crear un nou mercat municipal. L’han plantejat perquè se celebri els diumenges als terrenys de l’antiga estació del municipi. Ara han obert el període d’inscripcions i esperen reunir prous firaires perquè pugui instal·lar-se en breu.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament de les Preses ha anunciat a Olot Televisió la seva propera iniciativa: la creació d’un mercat municipal. Ara l’Ajuntament espera reunir prous firaires per fer possible el mercat. De moment, el consistori ha treballat perquè el mercat pugui celebrar-se segons la normativa vigent. Amb aquesta iniciativa, les Preses vol treure profit econòmic de la seva privilegiada ubicació, entre Olot i el túnel de Bracons.