L’Escola Bressol del Morrot d’Olot torna a la normalitat

bressol_morrot

bressol_morrotEls nens i nenes de l’Escola Bressol del Morrot d’Olot han tornat avui a l’edifici i han efectuat les classes amb normalitat després que ahir fossin evacuats de forma preventiva per les males olors que s’havien sentit a la zona, i van ser traslladats a l’Escola de Primària del costat, que no havia patit l’afectació. En un primer moment, els bombers van referir-se a l’origen de la mala olor com l’efecte provocat per una alta concentració de benzina al clavegueram de la zona. Finalment, van detectar que no es tractava de carburant, sinó de dissolvent, provinent d’unes reixes properes a l’escola bressol que enllacen amb el col·lector general de la xarxa de clavegueram.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els bombers van dissoldre el dissolvent amb aigua i productes escumosos i van ventilar l’edifici. Els infants de la llar d’infants van prosseguir amb tota normalitat les seves activitats a les instal·lacions de l’Escola del Morrot, on alguns van quedar-se a dinar i a d’altres van ser recollits pels seus familiars després de ser avisats. S’investiga ara l’origen de l’abocament. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i la regidora d’Ensenyament, Núria Fité, han subratllat la celeritat i diligència amb què han actuat docents, cossos de seguretat i tècnics municipals, i celebren que tot plegat hagi quedat en un ensurt.