La carn més selecta de la Garrotxa a la fira Orígens

carn_vall_bas

carn_vall_basTot és a punt perquè Olot es converteix el l’aparador dels productes autòctons de tot Catalunya. Demà a la nit arrenca la Fira Orígens, i ho farà amb un sopar servit per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. Dissabte i diumenge el punt d’atenció serà al recinte firal on s’hi concentraran les parades dels productes autòctons. La Cooperativa de la Vall d’en Bas hi serà present amb el seu producte més selecta. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquests són els productes de gamma alta de carnisseria de les Agrobotigues Verntallat i que seran presents a la Fira Orígens sota el títol “Verntallat selectes”. Les carns són de quilòmetre zero, és a dir de proximitat. Arriben de la Vall d’en Bas, Tortellà i Sant Feliu de Pallerols. El municipi més llunyà és només a 23 quilòmetres. A més la cooperativa participarà en els tastes que s’han organitzat per l’ocasió. Aquí hi tenen un paper determinant els restauradors de la Garrotxa. La Fira Orígens es celebrarà aquest cap de setmana i comptarà amb la participació de setanta productors que arribaran de tot Catalunya. El certamen, únic al país, pretén ser bianual.

x