Les estadístiques de la UE Olot permeten somiar amb l’ascens

Expert_Dani_Balaguer

Expert_Dani_BalaguerLa Unió Esportiva Olot s’enfrontarà aquest cap de setmana al Manlleu, un rival difícil tenint en compte que es troba en tercera posició, que acumula una dinàmica de victòries i que està entrenat per Jordi Dot, ex jugador i ex entrenador de la Unió Esportiva Olot i gran coneixedor del club garrotxí. Tot i això, les estadístiques de rècord que acumula l’Olot en aquest inici de temporada, com per exemple, el fet de mantenir-se imbatut, fa que els aficionats garrotxins se sentin optimistes i fins i tot puguin somiar amb l’ascens de categoria. És l’anàlisi que en fa Dani Balaguer, expert d’esports d’Olot Televisió i cap d’esports de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. La Unió Esportiva Olot és colider de Tercera Divisió juntament amb el Terrasa.

Fes clic aquí per veure la opinió de Dani Balaguer