Agnès Solé i David Moreno, Pubilla i Hereu d’Olot 2012

Pubilla_hereu_olot_2012

Pubilla_hereu_olot_2012Els vots dels delegats dels barris d’Olot han proclamat a Agnès Solé Planes, del Barri de les Fonts, i David Moreno i Duran, del barri de Sant Roc, com a Pubilla i Hereu d’Olot 2012. Aquesta és el segon any que s’ecullen els representants dels barri de la capital de la Garrotxa. Per avaluar-los els joves van passar una prova escrita amb preguntes sobre cultura general de la Garrotxa. Aquests testos els han pogut revisar els delegats com una eina més per la votació final. L’Agnès i en David agafen el relleu d’en Francesc Torrent i la Cristina Badosa que han representat Olot durant aquest últim any. La Pubilla ha rebut l’obsequi d’un braçalet gentilesa de Rellotgeria Plana i l’Hereu un lot de productes dels Placers del Mercat d’Olot. Olot Televisió oferirà un programa especial de tota la gala que es podrà veure aquest dilluns 12 i dimarts 13 a les 22.00 i dissabte 17 i diumenge 18, a les 16.30.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x