L’EF Bosc de Tosca envia ànims al seu president, en Licu

licu_tu_pots

licu_tu_potsTots els jugadors de tots els equips de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca han mostrat al llarg de les últimes hores el suport al seu president, l’Enric Rodà, en Licu, que està en coma des de fa més d’una setmana després de patir vessament cerebral. En Licu és president del club des de fa una pila d’anys i és el principal pilar de l’escola de futbol amb més jugadors que hi ha a la Garrotxa. Els equips s’han fet fotos amb un eslògan que vol donar suport al seu president i les han publicat al web del club. Aquesta iniciativa evidencia el que representa per tots ells l’Enric Rodà. Des que es va conèixer la notícia, divendres del pont de Tots Sants, el club viu una gran consternació i segueixen minut a minut l’estat de salut del seu president. Des d’Olot Televisió també enviem molts ànims a l’Enric Rodà.